Over Ria de Gier

2014-06-12 foto RiaEnkele jaren geleden kreeg ik het idee dat ik graag iets meer over aura’s wilde weten. Ik had een aardige baan maar werd intellectueel niet echt uitgedaagd. En zoals ik wel vaker in dergelijke situaties had gedaan, ging ik op zoek naar een cursus waar ik wat zou leren. Over aura’s dit keer.
Al googelend kwam ik op de site van het Nederlof Instituut terecht en ik wist het gelijk: dit is het!!
Het cursusje dat ik in gedachten had, werd een gedegen opleiding tot Aurahealer. Ik schreef me in voor die opleiding op HBO niveau en beleefde 2 jaren van spirituele groei. Ik maakte kennis met de AuraTouch® methode. Een methode waarmee heel praktisch het auraveld en chakra’s geheeld kunnen worden. Maar bovenal heelt de AuraTouch® methode het wezen van de mens. Verder leerde ik dat je alleen een goed healer kunt zijn als je nuchter bent en met beide benen stevig op de grond en in je kracht staat. Geen zweverig gedoe maar resultaat behalen.
En het was een beetje thuiskomen omdat ik kennismaakte met nog meer mogelijkheden van Reiki. En ontdekte dat Reiki complementair is aan Aurahealing. Voor mijn familie, vrienden en huisdieren gebruikte ik al jarenlang Reiki. En daar kon ik met succes Aurahealing aan toevoegen.

Met het behalen van mijn diploma is het moment aangebroken waarop ik als professioneel Aurahealer mensen kan gaan helpen. Van die gelegenheid maak ik dankbaar gebruik.
Maar bovenal ben dankbaar dat ik alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd en alle levenservaring die ik heb opgedaan, in mijn healingen kan gebruiken.
Mijn droom om mensen (en dieren) te kunnen helpen, is hiermee realiteit geworden.

Groet,
Ria