Wat doet een Aurahealer?

Ieder mens heeft een aura. Een energieveld om je heen waarin, evenals in je stoffelijke lichaam, van alles gebeurt. Een Aurahealer heeft geleerd om dat energieveld te helen. Tijdens een behandeling kan er gekozen worden voor:

  • Het aura schoonmaken door allerlei blokkades te verwijderen.
  • Nagaan waar een tekort aan energie is in de aura en deze energie dan aanvullen.
  • Vaststellen hoe het met de kleuren in uw aura is gesteld. Vervolgens worden overdadige  of niet wenselijke kleuren geneutraliseerd. Daardoor ontstaat balans in de aura en dat geeft een ontspannend gevoel.

Doorgaans wordt gewerkt in de fysieke laag. Maar het bovenstaande kan toegepast worden op alle 4 de auralagen: de fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en de spirituele laag.

Verder heeft een Aurahealer geleerd om de staat van de chakra’s te analyseren en deze effectief energetisch te repareren. Na een complete behandeling van alle chakra’s, heeft men het gevoel de wereld weer aan te kunnen. Dit heeft natuurlijk ook een positieve invloed op uw gemoedstoestand. De hindernis die eerst een berg leek, blijkt dan opeens een makkelijk te nemen hobbel te zijn!

Ook maakt een Aurahealer gebruik van sjamanistische technieken. Hij werkt daarbij samen met gidsen en helpers. Technieken kunnen zijn: weghalen van intrusions, het opsporen  en terugbrengen van verloren zieledelen.
In gewoon Nederlands komt dat neer op: verwijderen van negatieve energieën en facetten van de persoonlijkheid die vergeten of onderdrukt zijn, weer naar boven laten komen. Met name bij steeds weer terugkerende klachten, zijn deze technieken zeer waardevol.

Waarom zou je naar een Aurahealer gaan? Lees verder…